День вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 27 річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

 

Кіровоградській області - 75 років

УРЯДОВІ РЕСУРСИ:
Офіційний вебсайт Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України

ОБЛАСТНІ РЕСУРСИ:
Кіровоградська обласна рада
Кіровоградська обласна державна адміністрація

РАЙОННІ РЕСУРСИ:
Ульяновська районна державна адміністрація

ПРОГРАМА «ЦЕНТРАЛЬНИЙ РЕГІОН – 2015»

Президенський кадровий резерв

Погода
Погода в Ульяновці

волог.:

тиск:

вітер:

Ульяновська районна рада
м.Ульяновка вул. Леніна 72
тел:2-29-66, тел/факс:2-22-60
e-mail: ulrayrada@mail.ru

15 лютого 2016 року  з нагоди  відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 27-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан в  м. Ульяновка відбулась урочиста хода та покладання квітів до Пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам всіх поколінь за участю керівництва райдержадміністрації та районної ради, членів Ульяновської районної організації воїнів інтернаціоналістів всіх поколінь, представників структурних підрозділів районної державної адміністрації, окремих територіальних органів міністерств і відомств України, органів місцевого самоврядування та трудових колективів міста, представників районних організацій політичних партій, громадських організацій, профспілок і учнівської молоді.

Біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам відбувся урочистий мітинг з відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. З вітальним словом до воїнів – інтернаціоналістів звернулись голова райдержадміністрації В. Зосим, Ульяновський міський голова В.Довгополий, член Ульяновської організації воїнів-інтернаціоналістів усіх поколінь Д.Побережець та місцевий поет Д.Борона.  Отець Валентин, протоієрей Української православної церкви відправив панахиду по загиблих воїнах та померлих ветеранах війни та воїнах інтернаціоналістах і молебен за живих. Пам’ять воїнів, які загинули в Афганістані та інших “гарячих точках” світу присутні вшанували хвилиною мовчання.

Централізованою бібліотечною системою організована виставка літератури “А хто сказав, що їм війна не сниться?” та презентація книги “Воїни-інтернаціоналісти Ульяновщини”, яка вийшла за сприяння громадської організації воїнів-інтернаціоналістів району.

Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації та голови районної ради від 27 січня 2016 року № 25-р/5-р «Про виділення коштів на виплату матеріальної допомоги до дня вшанування учасників бойових дій, воїнів-інтернаціоналістів» надано матеріальну допомогу 10 інвалідам війни, воїнам-інтернаціоналістам та сім’ї загиблого воїна – інтернаціоналіста.

Грамотами Ульяновської організації воїнів-інтернаціоналістів усіх поколінь та грошовими винагородами нагороджено членів вищезазначеної організації.

Завершились заходи невеликим зворушливим концертом художніх колективів районного будинку культури.

Персоналом центральної районної лікарні забезпечено медичний супровід під час проведення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У всіх православних храмах району відслужено панахиди та молебни по загиблих ветеранах війни та воїнах інтернаціоналістах.

В рамках безстрокової Всеукраїнської компанії із забезпечення чистоти і прядку в населених пунктах органами місцевого самоврядування здійснюються заходи з благоустрою пам’ятників (пам’ятних знаків), обелісків та місць поховань загиблих захисників Вітчизни, в тому числі воїнів-інтернаціоналістів.