Відзначення 70-ї річниці Перемоги у німецько-радянській війні

 

Кіровоградській області - 75 років

УРЯДОВІ РЕСУРСИ:
Офіційний вебсайт Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України

ОБЛАСТНІ РЕСУРСИ:
Кіровоградська обласна рада
Кіровоградська обласна державна адміністрація

РАЙОННІ РЕСУРСИ:
Ульяновська районна державна адміністрація

ПРОГРАМА «ЦЕНТРАЛЬНИЙ РЕГІОН – 2015»

Президенський кадровий резерв

Погода
Погода в Ульяновці

волог.:

тиск:

вітер:

Ульяновська районна рада
м.Ульяновка вул. Леніна 72
тел:2-29-66, тел/факс:2-22-60
e-mail: ulrayrada@mail.ru

09 травня 2015 року з нагоди відзначення 70-ї річниці Перемоги у німецько-радянській війні відбулась урочиста хода та покладання квітів до Обеліску слави за участю керівництва райдержадміністрації та районної ради, представників структурних підрозділів районної державної адміністрації, окремих територіальних органів міністерств і відомств України, органів місцевого самоврядування та трудових колективів міста, президії районної організації ветеранів України, представників районних організацій політичних партій, громадських організацій і профспілок, учнівської молоді.

Урочистий мітинг відкрив заступник міського голови В.Гречаний. З вітальними словами звернулись голова райдержадміністрації В.Зосим, голова районної організації ветеранів України М.Кустріч, протоієрей УПЦ, настоятель храму святого великомученика Димитрія Солунського м. Ульяновка В. Шевчук, учасник бойових дій Чирка А.К. Учасники мітингу поклали корзини квітів до обеліску Слави. “Хвилиною мовчання” присутні вшанували пам’ять загиблих на фронтах німецько-радянської війни, тих, хто відійшов у вічність у повоєнні роки.

З нагоди 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Днем пам’яті та примирення, Днем Перемоги, 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни за мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності Української держави нагороджено (посмертно) МУЗИКУ АРТУРА СЕРГІЙОВИЧА нагрудним знаком «За мужність і відвагу». Нагороду вручено матері загиблого Музиці В.Ф.

Урочисті заходи з нагоди свята проведено і в інших населених пунктах району. До пам’ятників та пам’ятних знаків, які увіковічнюють подвиг народу у німецько-радянській війні, покладено квіти від керівників органів місцевого самоврядування, депутатів різних рівнів та молоді.