Відзначення 29-річниці аварії на Чорнобильській АЕС

 

Кіровоградській області - 75 років

УРЯДОВІ РЕСУРСИ:
Офіційний вебсайт Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України

ОБЛАСТНІ РЕСУРСИ:
Кіровоградська обласна рада
Кіровоградська обласна державна адміністрація

РАЙОННІ РЕСУРСИ:
Ульяновська районна державна адміністрація

ПРОГРАМА «ЦЕНТРАЛЬНИЙ РЕГІОН – 2015»

Президенський кадровий резерв

Погода
Погода в Ульяновці

волог.:

тиск:

вітер:

Ульяновська районна рада
м.Ульяновка вул. Леніна 72
тел:2-29-66, тел/факс:2-22-60
e-mail: ulrayrada@mail.ru

27 квітня 2015 року з нагоди відзначення 29-річниці аварії на Чорнобильській АЕС відбулась урочиста хода та покладання квітів до Пам’ятного Знаку загиблим ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС за участю керівництва райдержадміністрації та районної ради, представників структурних підрозділів районної державної адміністрації, окремих територіальних органів міністерств і відомств України, органів місцевого самоврядування та трудових колективів міста, представників районних організацій політичних партій, громадських організацій, профспілок і учнівської молоді.

В районному будинку культури відбувся концерт-реквієм присвячений 29-м роковинам Чорнобильської трагедії. Вшановуючи ліквідаторів перед присутніми виступили голова районної ради І.Кримський та голова районної організації “Союз Чорнобиль “Оберіг” А.Чирка.

Присутні вшанували пам’ять загиблих учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС хвилиною мовчання. Благочинний Ульяновського району, протоієрей Української Православної Церкви, настоятель храму святого великомученика Димитрія Солунського міста Ульяновка В. Шевчук відслужив панахиду з ушанування пам’яті загиблих учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

До організації та проведення заходів, приурочених 29-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС, долучились представники Ульяновської районної організації “Союз Чорнобиль “Оберіг”.