Відкрито меморіальні дошки пам’яті

 

Кіровоградській області - 75 років

УРЯДОВІ РЕСУРСИ:
Офіційний вебсайт Верховної Ради України
Офіційний портал органів виконавчої влади України

ОБЛАСТНІ РЕСУРСИ:
Кіровоградська обласна рада
Кіровоградська обласна державна адміністрація

РАЙОННІ РЕСУРСИ:
Ульяновська районна державна адміністрація

ПРОГРАМА «ЦЕНТРАЛЬНИЙ РЕГІОН – 2015»

Президенський кадровий резерв

Погода
Погода в Ульяновці

волог.:

тиск:

вітер:

Ульяновська районна рада
м.Ульяновка вул. Леніна 72
тел:2-29-66, тел/факс:2-22-60
e-mail: ulrayrada@mail.ru

08 травня 2015 року в загальноосвітніх школах сіл Шамраєве та Великі Трояни Ульяновського району відкрито меморіальні дошки пам’яті випускників шкіл Великотроянівської – Харті Вадима та Шамраївської – Побережця Романа, які загинули під час проведення антитерористичної операції на Сході України.

Голова районної державної адміністрації В.Зосим та голова районної ради І. Кримський, які прийняли участь у відкритті меморіальних дошок у вищезазначених навчальних закладах зауважили, що Вадим і Роман стали для всіх взірцем хоробрості та самовідданості, любові до Батьківщини та боротьби за свою землю. Вони були призвані по мобілізації і проходили службу кожен у своїй військовій частині. Обоє героїчно загинули, захищаючи суверенітет України. Керівники району наголосили, – ми повинні пам’ятати про подвиги, які здійснили наші земляки.

Знаменним є те, що з нагоди 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Днем пам’яті та примирення, Днем Перемоги, 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни за віддане і бездоганне виконання оперативно-бойових завдань, проявлену мужність і військову доблесть нагороджено (посмертно) ХАРТІ ВАДИМА МИКОЛАЙОВИЧА та ПОБЕРЕЖЦЯ РОМАНА БОРИСОВИЧА нагрудними знаками «За мужність і відвагу». Нагороди вручено дружинам загиблих Харті О. Ю. та Побережець Л.